Världens bästa Thilda

Blev en långfika på Holmgrens med Judit, just like old times. Var mysigt. Drack té och åt skorpor. Blev en runda på stan och sen hem.
Thilda och Karin kom förbi och åt med oss, mamma gjorde god mat. Blev mycket kramandes med Thilda, men även biljardspel. Hon börjar bli duktig! Hon berättade att hon hade sagt åt några pojkar i skolan, som hade lagt den svarta bollen på sidan i triangeln, att den faktiskt skulle ligga i mitten. De sa att de hade rätt för "Kalle" hade minsann spelat biljard. Sedan hade läraren kommit och Thilda hade frågat honom om inte hon hade rätt, att bollen skulle ligga i mitten. Visst hade hon det! Hur visste du det Thilda? Jo, för min faster har lärt mig det och hon spelar biljard! Hahahaha, det är MIN PUDDING det!




I går var jag hemma hos Mia. Vi tittade på Idol, Londonbilder, drack té och sedan färgade hon faktiskt mitt hår. Blev supernöjd. Mörkt och fint. Behövdes veeeeerkligen!



Vad tycks?


/Moa


Att ta med sin mamma till Ikea

Härom dagen var jag och mamma på ikea. Efter att ha gått runt och strosat lite så kom vi ut. Vi bestämde oss för köpa en korv då våra magar förde oväsen.
Två korvar var, insisterade mamma. Medan hon tog tre korvar i handen, balanserade jag bort med en kasse, en korv och muggar till ett bord. Efter att ha hällt på lite ketchup och senap kom hon bort till bordet. Jag gick bort för att fylla på muggarna med läsk. När jag kom tillbaka till bordet såg det ut som att tio grisar hade kladdat runt, med andra ord DET SÅG FÖRJÄVLIGT UT...Och där stod mamma med en korv i handen, skrattade så tårarna rann och kippade efter luft.
"Vad fan har du gjort? Jag lämnar dig i trettio sekunder och du hinner med allt det här!?"
Korvar, ketchup och senap låg utsmetat på bordet. Mamma kunde inte sluta skratta utan försökte bara vända på korvarna som låg upp och ned, utan att lyckas, korvjäveln vände tillbaka och la sig upp och ned i alla fall. Emellan vändningarna hörde jag bara ett görgligt "Amen va fan" från mamma. Allt brast även för mig, det såg så jävla roligt ut. Tårarna började rinna och korven i munnen fick jag knappt ned.

På vägen hem ringde Fia. Jag berättade historien och hon svarade bara "Du ska vara glad, jag kan inte ens ta med min mamma ut!"
haha, klockrent. Vår mammor blir som barn igen...och vad gör det oss, barnmammor!?

u n d e r b a r t .

Moa


Inte min längre min bäbis

Älskar att det är fint väder i dag. Trodde väl att det skulle vara lite varmare dock, på väg mot träningen höll jag på att få köldskador, borde väl tagit på mig en jacka!?
Har ätit spicy thai soppa och ostsmörgås, tagit en snus, njuter och nu blir det duschen. Ska in mot stan och kolla lite.
Sov länge i dag, känns som jag har kastat bort halva dagen. Tråkigt.



Östen Bäbisen kan jag nu meddela, är inte längre vår. Han har flyttat. Känns lite vemodigt och sorgligt, men han får det bättre där.

 

Moa


kul video från i lördags, inte så seriöst.


08.13

Uppe i tid för en gång skull, men för vilken orsak vet jag inte. Lite ljus tända, tv:n på. Kaffe i koppen.
Känns helt okej.
I dag blir det träning igen. Mycket kondition behövs efter den här helgen.




Coolaste bruden ever.




Söndag, 18.27

Finding Neverland. Grät som ett barn.

Nu..Promenad med Lou (Fredde), sedan film med han och Bäj. Vilken filmdag det blev.

Grattis till KeckoMia på din födelsedag.

M


The Ugly Truth

Såg den nyss och tyckte den var helt okej. Riktigt rolig på vissa ställen. Den är tyvärr inte speciellt svår att räkna ut. Men helt klart sevärd en söndag som man inte orkar tänka så mycket.

Det var skoj i går, bowlingen gick väl sådär för mig. Trodde nog att det skulle gå lite bättre. haha.
Att råka kasta klotet bakåt är inte helt okej. Jag trodde verkligen inte att jag var en sådan tjej, men guess what - tydligen!
Fan så pinsamt. Hahaha, tjejen med inga muskler, eller kanske bara jävligt svettig hand?

Bilder från förfesten kommer senare. Tror inte ni ska förvänta er för mycket. Inte speciellt många och mobilbilder är inte jättemycket att hurra för.


Jaja, nu är det film som gäller. Vad det blir, det får vi se...

M


Old navy

Min OUTFIT för kvällen.



Kör på lockigt hår och old navy linnet. nu bär det av till Harrys.

Moa


Skavlan

I går spenderades kvällen hemma hos Fiffi Lou. Vi åt till förrätt parmaskinka och honungsmelon (supergod kombination faktiskt) och till varmrätt fläskfilé, klyftpotatis, bea och en grekisk sallad. Jag blev så mätt  att jag trodde att jag skulle svimma, eller rentav spy. Fick bli soffan och vi glodde på Idol och Skavlan. Det var underbart bra i går. Missade du programet kan du se det HÄR. Gäster i gårdagens program var Henrik Schyffert, Anna Anka, Melody Gardot och Jay-Z.

Jag har nyss varit och tränat med Judit, kunde dock inte springa och då känns träningen på ett sätt lite meningslös (även om jag vet att så inte är fallet). Har fått lite ont i höger knä, antar att det har blivit lite för belastat på sistone!? Istället blev det roddmaskinen och powerwalk. Mycket mage och rygg.

Kalmar FF spelar i dag och ikväll blir det bowling på Harrys. Ska bli riktigt skoj.

Moa


obs! (Gammal bild)


Filmtips eller bra program som går på tv:n i kväll!?

Jag är helt fucking slut. Tränat och tagit en lång skön dusch, ätit lunch och nu är jag sådär skönt slut i hela kroppen. Lyssnar på Adiam Dymott. Just nu Today was just a downer.
Funderar på vad jag ska göra. Antingen ligga och slappa framför något avsnitt av Californication, eller kanske dra in till Carlings och se om de har någon snygg hood, de har ju tydligen 50% på alla tjejöverdelar. Skulle kunna vara något, jag behöver verkligen en varm och skön tröja. Snygg ska den vara också och se lite fluffig ut. Just nu lånar jag mammas alla fleece och hoods, hon får dåndimpen.
Med andra ord; Något att införskaffa.

I kväll ska jag och Fredde laga mat och bara ta det lugnt. Har någon ett filmtips att dela med sig av?

Moa


I'm so lucky lucky



Så jävla bra cover.

Torsdag, 13:53

Har varit ute en sväng med penny i Kalmarsundsparken. Det är så kul att se henne när man släpper henne lös. Hon blir helt galen av lycka.
Åt en god frulle. Suttit och bläddrat lite i Världens 100 underverk och The Travel Book.



Nu ska jag sticka bort till Mia. Kanske åka och lämna Penny hos Johnny också? Måste ta och ringa honom nu.



Mia med sin snus. OBS! Gammal bild.

Vad tycker ni förresten om min nya design?


Moa

p.s bilbingon igår var jättekul. Erika vann 4000 kronor.


Mycket blir lite, lite blir mycket

Har roat mig med diverse saker i dag. Jag lyckas alltid att fördriva tiden på något sätt.
För några veckor sedan bar jag upp två lådor från källaren. Där hade jag att göra!
I dessa lådor fanns brev, brev till tusen. Fotoarbeten, skolarbeten, teckningar, dagböcker (en för varje år i princip), tavlor... och annan skit. Förstår inte vad man samlar på sig med tiden. Men dessa brev...Oj, så kul att läsa! Skrivböcker fulla med text, onödigt snack, som skickades runt på lektionerna. Fram och tillbaka, minst femtiosjutusen gånger. Tankar hit, tankar dit. Väldigt poetiskt i vissa meningar, i andra...inte.
I en tonårings huvud är tankarna det som styr världen. Så där lite kaxigt, egoistiskt eller till och med deppigt i viss mening. Allt kretsade runt Dig, eller Mig. Väldigt lustfyllt, spontant och framför allt göra-först-tänka-sen.
Alla dessa brev, så djupa tankar om så lite. Men så var inte erfarenhet något som hade börjat existera ännu. Jag är verkligen glad att allt finns sparat.
Någon dag kan vi läsa våra brev ihop och skratta gott. Det ska bli ett sant nöje.
Jag har inte plöjt igenom hälften ännu.

Bilbingo står på schemat och jag har jobbat två timmar i dag. Att vara arbetslös har inte riktigt existerat i min värld hittills. Mycket blir lite och lite blir mycket.
Men ni förstår att jag har att göra i alla fall, kanske!?

haha...


/M


Kyss meg på tirsdag

Jag lyckades slita Fredde från plugget och vi drog till Friskis. Skönt att springa. Man blir fri från tankar man går och tänker på. Istället infinner sig en sådan där skön adrenalinkick.
Hemma igen. Ska köra igång en maskin med tvätt, duscha. Gå ut med Penny. Kanske dra bort till Mia? Eller vänta nu, hon skulle spela golf i dag. Så var det, visste väl att det var något. Ikväll blir det myskväll med Fia.


Orkidén i fönstret är just nu väldigt vacker.



Just det, rubriken! Det är väl så man känner hela tiden, egentligen spelar dagen ingen roll. Det är bara så mysigt att bli kysst av någon man tycker väldigt mycket om, ikke sant!?



M


Discobowling på lördag- attending

Fullt ös -medvetslös.

Började dagen med att gå ut med Penny. Åt frulle. Slängde i en maskin tvätt. Dammsög (det är ta-mig-fan en ansträngning i den här lägenheten). Lämnade in bilen på tvättning. Mia kom. Babblade. Gick ut med Penny och satt och borstade henne vid Jutebron (Fint och skönt väder= mys!). Spelade playstation. Spelade Cube. Jag och Penny följde Mia hem. Nu ligger vi i sängen och slappar.
Bra dag.

Förövrigt har jag tackat ja till en invite på Facebook. Bowling och förfest hos Erika på lördag. Det lät så kul att jag inte kunde tacka nej. Så är det, så blir det.
Blir relativt lugnt och visst, jag hade väl tänkt att jag skulle hålla mig lite till. Men 28 dagar (haha, precis som filmen) har jag ju faktiskt hållit uppe då i alla fall.

M

Resumé av helgen

Det har varit en jätteskön helg! Startade med en perfekt fredag. På lördagen kände jag mig förvisso lite uttråkad, men vet ni vad? Det la sig faktiskt. Jag, mamma och Dahn åt gott (tapas) och glodde på The Hangover. Sen gick jag och la mig hyfsad tid.
I går (söndag) åkte vi ut till Hossmo för att gå på auktion, men efter att ha kollat runt i tio minuter så beslöt vi oss för att sticka. Det fanns inget direkt som tilltalade.
Blev en sväng till Baronen och sedan hem till Gudrun och Johnny som bjöd på kroppkakor. Mums! Men det är ju en del mäktigt. Fick bara ner två!
Hade varken lust att träna eller kolla på fotbollen, så det sket jag i, istället åkte jag senare hem till Fredde och åt kladdkaka. Supernyttigt...not! Såg Public Enemies, men tyckte faktiskt inte den var så där jättebra!

I dag är det full rulle.

hörs.

p.s I dag är det tre veckor sedan jag började med min vita månad. De ni! :)

Californication

Har börjat igen. Tredje säsongen. Handlar om sexmissbrukaren Hank Moody som spelas av den gamle Arkiv X hjälten David Duchovni. I serien kämpar han med att ta hand om sin tonårsdotter och att leva på sin karriär som författare medan han ständigt drar hem nya ragg.
Helt klart en bra serie. Se den!



Men tänker ändå...Det är ta-mig-fan lördag. Är det här allt? Varför måste folk gå ut?
Samtidigt så vet jag inte vad jag vill göra. Jag vill inte gå ut. Inte på Palace i alla fall. En öl på Söderport till något liveband, det hade jag varit på. Men min Vita månad är fortfarande inte över och jag ska hålla mig. Så fort lördagen övergår till söndag, så är det inte längre något problem. Då känner jag mig sjukt bra och i morgon blir det Friskis.
Kanske borde man dra i väg och träna nu!? Det kan vara en idé!
Nope, maten är färdig om en kvart. Går inte.
Inte speciellt sugen på filmkväll heller, det händer för ofta. Fia börjar inte jobba förrän halv elva ikväll. Kanske kan få med mig henne till Söderport och dricka en cola? hahahahaha...
Vilket skämt!



Moa


Perfekt fredag

Det var en perfekt kväll i går.
Jag och Fredde gick bort till hans föräldrar, hans storebror var på besök i Kalmar och lillebrorsan och hans girl var med. Trevligt gäng!
Åt gott, satt och pratade och spelade spel.
Lyckat.

Nu ska jag göra mig i ordning, sedan träffa Fia och Erika inne i stan. Vädret är ju underbart. En kaffe utomhus hoppas jag på.


Vart kvällen bär återstår att se.

M

Människor som ordbajsar.

Kan bli så irriterad på vad vissa människor skriver i sina bloggar. Många provocerar ála Kissie. Tycker det är så sjukt fånigt, allt bara för att skapa publicitet. De förtjänar det inte. Men i viss tanke kanske de gör det trots allt? All publicitet är trots allt inte bra publicitet, enligt mig.
Hur som...Sen finns det andra människor. Människor som lever genom bloggen. Skriver sina innersta tankar och delar med sig. Absolut inget fel med det! (Bara att jag aldrig skulle göra det). Men när man börjar snacka i gåtor och ordbajsar på många av sina vänner för att känna sig lite bättre till mods med sig själv, då tycker jag att det kanske är dags att lära sig att bli lite ärlig och våga ta snacket, alltså våga konfrontera, om något känns jobbigt. Inte hålla fasad och sen komma hem och skriva sina bittra tankar i bloggen och baktala (as if we couldn't read). Skitsnack, Hjärnspöken och offerfasoner- not my cup of tea.



Det är min åsikt. Det är face to face!!!

Moa


Bio

I går blev det tacos och bio. Inglorious Basterds var faktiskt riktigt bra. Fick titta bort när det kom lite vidriga scener. Annars diggade jag att filmen var uppdelad i kapitel. Satt även på helspänn hela tiden för att det var så spännande. Det kom även en del skratt, filmen är klart sevärd! Fyra av fem stjärnor.

Nu ska jag masa mig i väg till gymet.

Moa

Saints Of Los Angeles


Inglourious Basterds

Äh va fan, Flickan som lekte med elden har ju inte premiär förrän i morgon. Damn!
Det blev filmen i rubriken i stället, med Brad Pitt i huvudrollen.
Fan vad kul med bio! Sist jag var på bio var med Jipe i Oslo. Filmen var Arn. Tempelriddaren tror jag den heter. Det är väl tvåan. Jaja, hur som helst.

Fick med mig Freddie Boy.


M


Bio, nån?

Hoppade in och jobbade kväll i går
och Fredde fyllde 24 år. 
Ska i väg på ett möte vid 13.00. Skriva in mig i poolen. Får se hur mycket det ger.
Har tidigare gjort det och inte fan fick jag jobba mer för det.
Men vi får se, kanske blir ändring på det nu!?

Skulle kunna tänka mig att gå på bio i kväll. Flickan som lekte med elden. Någon som är sugen?
Såg ju Män som hatar kvinnor för några dagar sedan. Tyckte den var grymt bra.


Moa


Färg, svartvitt.

I går kväll blev det myskväll hos Mia. Fia var med också. Vi trodde att det skulle vara Idol på tv:n, men det hade vi tydligen missuppfattat. Istället satt vi alla tre i Mias säng, drack té och snackade en massa. Roligt och mysigt.
Fler sådana kvällar tack!
Tränade idag igen och har varit ute och gått med Penny.


Fia kommenterade i förra inlägget och undrade om jag hade fått "en grej" för svartvitt. Kanske, kanske inte!? Svartvita bilder är ju inte direkt ett nytt fenomen. haha. Men det är schyst med svartvita bilder. Det blir lite mer extremt, lite mer kontrast, lite mer känsla. Jag tycker om det.
Men, för att bryta den här trenden för en kort sekund så lägger jag därför in ett kort på Fia- i färg och ett svartvitt.



Den här blodröda färgen ger ju självklart effekt. Den skulle kunna förstoras till tavla och hängas upp på väggen. Den är inte så rå. Ganska snäll.


Lite råare, lite mörkare. Svartvitt gör sig väldigt bra...beroende på motivet. Just i den här bilden kanske det blir lite för rörigt!? Lite svårt att urskilja vad som finns på bilden!?

Vad tycker ni?



Moa

Helgen

I går kväll åkte jag hem till Caroline. Glodde på en Kärlekshistoria, åt popcorn och snackade.
Var riktigt mysigt. Så skönt att söndagen inte bestod av huvudvärk, magvärk och en konstant hungerskänsla. I dag är det två veckor sedan jag började med min vita månad. Har inte druckit en droppe och det har väl inte varit ett större problem, får jag säga.



Helgen har varit ganska lugn. Tränade i lördags och det blev en herrans massa fotboll. Såg en bra film på lördagkvällen. Four Feathers med Heath Ledger och Kate Hudson. Helt klart sevärd!
En Kärlekshistoria från 1970 var faktiskt bra den med, eller mer mysig. Lite smådryg dock.

Nehä. Nu blir det Friskis. Sen en stor kopp kaffe. Haha.

En strand


(Perhentian Island)


Du ligger på en strand, långt långt hemifrån.
Bekymmer tycks inte existera. Du hör dig själv klart och tydligt.
 Inga mobiltelefoner som ringer. Inga måsten. Bara livskvalité.
Bara dina batterier som laddas på nytt.




Moa


En kärlekshistoria


Eye of the tiger

Nu jävlar ska det tränas!


Moa

KICKSTART MY HEART

Känner mig lite rastlös.

Jag och Fia i Stockholm.




Kvällens låt. KICKSTART MY HEART- MÖTLEY CRUE.

Natti.


Fika

Väntar på Fia ska plocka upp mig. Lata stadsbor som vi är! Ska in till stan och fika. Är såå kaffesugen.



Moa

Frillan whatup!?


Baby-Lorentz M. Sakarias


Tack för kaffet!

Frubin var ofta dj i horhuset i Oslo och den här spelade hon tills jag blev galen.
Nu tycker jag att den är lite småskön.

Fia häller upp en kopp kaffe till Anna.
Anna- Tack för kaffet.
Jag- Tacka inte mig, tacka Fia, det var hon som hällde upp det!
Fia- Jo, men det var Moa som gjorde kaffet!
Snacka om att dela på kakan!? haha.

Annars då? Kom på mig själv med att prata lite tyst framför datorn nu. Ska gå ut och se Idol nu.
Fan, matchen var riktigt kass. Var så aaaarg. Skrek och slet i mitt hår i princip.

Bild på mitt fina fina rum får ni se i morgon..kanske.

Moa


Tisdag och Onsdag!

Tisdag.

Gjorde inte allt för mycket. Ute med Penny, spelade playstation. Var hemma hos Mia och spelade gitarr och sjöng. Såg Idol. Spelade Super Mario.


Onsdag.


Väcktes av min kära Lou med frukost på sängen. Kan dagen starta bättre undrar jag? Låg och läste tidningen i lugn och ro. Gick ut med Penny och sedan, nu...mina kära vänner kör jag en storstädning, möblerar om och tvättar. När jag väl får för mig att storstäda blir det ofta en om-möblering också. Det är skitskoj ju. Det mysigaste är på kvällen när man ligger i sängen och ser på sitt verk. Allt verkar så mycket mysigare och man känner sig riktigt nöjd. Städat och fint.

Nu ska jag fortsätta, ikväll kommer Karin och Thilda. Så mysigt. Det blir självklart fotboll också.

Moa

p.s Ni ska få se hur mitt rum blir sen.


Bilder från Mallorca

Okej, då kör vi! Här kommer en herrans massa kort.



Fredde (typ första kvällen!)

På g till bussen mot Palma

Eftersom den var för tidig och vi missade den, fick vi sätta oss och vänta. Men det gjorde inte så mycket när en kall öl väl kom på bordet.

Så här såg jag ut. Glad.

Menyn satt på väggen

Äntligen framme i ett hett Palma.

Ta-på-foten-foto är ju självklart obligatoriskt.

Speciellt om det står gatans namn!

Många gatukonstnärer fanns det där!

Självklart gick vi in på Picasso museumet.

Ett torg! (Fråga mig inte om namn!)

Gatan är din arbetsplats?

Små gator, det gillade vi!

En liten liten korvaffär.

En liten liten frukt och grönsaksaffär (ordförrådet är på topp just nu, känner jag!)

En kartläsare är ett måste om man inte hittar.

Beautiful beautiful!

Under ett palmträd fuktade vi våra strupar med kallt vatten.

Vem behöver händer när man fotograferar? ;)

Dagen i Palma var väl inte vädret jätteklart, men det var nåt otroligt varmt.

Sötnosen posar utan problem

En söt unge

Vi, framför Katedralen

Strike a pose!

Jag lyckades inte riktigt med att försvinna in i väggen.

En liten damm innanför murarna

Där simmade stackars vingklippta svanar.


Darling njöt av utsikten i skuggan.

En fontän, om ni inte ser det dvs.


Muren

Fin!

Tillbaka i Pollenca.



Vi satt på stranden långt efter solen gått ned.

...Och vi hade roligt.

Hyrde en bil


Kom till en vacker strand


Fina bruna ben och vit sand

Vattnet var kristallklart.

Tyvärr var det fler som hade hittat hit.


Det var verkligen varmt

Vi stannade till för att äta lunch uppe på en restaurang i bergen

Det blev en varsin sallad. Min var fruktansvärt äcklig. Varje tugga var en pina.

Fint.

Självklart var jag tvungen att komma med på kort

Fin bild, på en fin kille.

I bergen precis vid Puerto Pollenca.

Visst vill man bara dyka i?

Heting










No hands No hands!


I backspegeln, högst upp på toppen, pågick en photoshoot.


Vägarna var vidrigt smala.

Efter en heldag såg vi ut så här.

Blandade bilder från Freddes kamera...



Jag tog en lössnus.





Svettmonstrena :)




Puuuuh, det tog längre tid än vad jag trodde. Nu kallar sängen.
God natt.

Moa


så här ser jag ut i dag

Oh no! Nu har förkylningen kommit.
Annars då? Jag har varit hemma hos Fia och druckit kaffe. Gått igenom de senaste två veckorna, som vi har missat i varandras liv (typiskt tjejigt att göra det!?). Pratat om resan och skrattat gott. Alltså, vi snackade både om Mallorca och Kroatien, men även mycket om vår resa.
För er som har missat det, så går jag ju i princip bara och väntar på att få sätta på mig backpacker-ryggan igen. Jag och Fia ska (som det är tänkt) dra jorden runt i december. hur länge vi blir borta...Är sånt som märks.



Så här ser jag ut i dag, med skinnpaj och boots.

Moa


Fotbollslördag

Trots ledig lördag var jag uppe tidigt. Gick ut med Penny och vaknade till (trodde jag!). När jag kom tillbaka var Fredde också vaken. Jag gick och la mig och somnade givetvis. Sedan väckte Fredde mig och hade gjort English Breakfast. Stadig start på morgonen alltså, shit. Bacon, bönor, ägg, smörgås. Guuud, behövde ju inte äta på hela dagen sen. haha.
Jag och Judit åkte ut till Tvärskog och irrade runt ett bra tag innan vi hittade fotbollsplanen. Glodde på matchen och åt korv. Hossmo vann med 2-0.
Jag och Judit tog oss lättare hem än dit och åkte på en gång till Maxi. Handlade lite lördags gott. Åkte hem till mig. Gick en runda med Penny. Sedan gottade vi oss hela kvällen med bakad potatis och chips framför fotbollen.
Shit, vilket drömmål i slutet av matchen. Puuh!
  Ja, så det blev en riktig fotbollslördag minus öl eller annan alkohol. Fan, skulle behöva träna. Det får bli i morgon. Men känner mig inte okej i halsen. Varit lite svullen i några dagar nu.

Om några timmar bär det av till jobbet igen. Har en delad tur i dag.

Moa


Är du en knäböjarsovare?

Jag vet två stycken som kan somna/sova på det viset. På rygg, med knäna böjda upp mot taket. Det är Mia och Jipe. Har nog egentligen aldrig riktigt refleketarat över det här, förutom när jag var ute och reste med Jipe och hon kunde somna på det här viset. Jag förstod det inte alls, det känns ju som att man borde ligga och spänna sig för att inte benen ska trilla åt alla möjliga håll. Balanssinne när man sover känns som en lite överskattad merit!?
 
I går somnade jag faktiskt, aldrig hänt tidigare, jag svär, på det här sättet. Men vaknade just av att det slog mig. Så här ligger jag aldrig. Det är något Jipe och Mia gör. Men jag ville ge det en chans, så försökte återigen somna. Men det gick inte! Det gick VERKLIGEN INTE, förrän jag sträckte ut benen.

Men, jag tror jag vet hurdant de gör. De tar liksom stöd med hjälp av täcket, så man kan slappna av utan att halka hit och dit. Har du sidenlakan är det kört min vän! Bomull is da shit för knäböjarsovare!
Ni som somnar så här, kan inte ni förklara hur ni gör och varför det är så bekvämt att sova på det här sättet?


Tänk vad kul att jag just hittade en bild på jipe när hon ligger så här.
Utan täcke dessutom! Hon är mästaren.


Men, det  var allt. Nu ska jag åka och byta en mp3 spelare som jag köpte för två veckor sedan. Den suger!
I dag ska jag även träffa Mia och hennes Richie. Sedan ska jag och Judit ut till Tvärsskog för att se fotboll och sedan ikväll blir det Sverige- Ungern i tv-soffan.

Vad ska du göra?

Moa

Just a note



Men vem gör inte det?

Huvudvärk som en orm skallrar

Gick upp ganska tidigt i dag. Skjutsade mamma till jobbet. Gick en lång runda med Penny i skitvädret.
Sedan efter det har jag inte gjort alls mycket. Däremot har jag haft så fruktansvärt ont i huvudet. Kanske är det vädret, eller så åker man på någon förkylning nu. Hoppas inte.

Hämtaden en kartong från källaren med gamla bilder, arbeten, dagböcker, noveller och annat skit. Kul att läsa.

Och det ska jag fortsätta med att göra nu, sedan blir det en promenad med penny igen och i väg och handla.

skitkul.

moa


Vit månad, dag 3.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det mammas födelsedag, hurra hurra HURRA!

Dagen har bestått av träning, promenad och födelsedagsfirande. Gott och mysigt.
 

I dag var första gången under de här tre dagarna som jag känt att jag är småsugen på ett glas rött.
Till maten korkade mamma och Dahn givetvis upp en flaska. Dahn ställde fram ett glas till mig, men jag tillrättavisade honom. Han förklarade att han inte riktigt kommit in i min vita månad ännu. Klunk klunk klunk sa det när han hällde upp i mammas glas. En god doft nådde min näsa och jag ville bara ta en liten sipp. MEN, jag drack vatten.
Det blev som sagt träning idag, med Judit. Kul att ha lite company. Vi körde på ganska bra! Och kroppen känns skönt trött. Kanske var det marrängsvischen vi gjorde till mamma, som har lagt sig fint i magen? haha.

Kan inte skriva mer (dels för att mina naglar är så sjukt långa) för jag ska dra hem till Fredde nu.

Hörs i morgon : )

Mallorca. Bilderna har nu lagts in i datorn, när som helst kommer det upp fler :)

M




I bergen

Hej.

Det har varit en go dag. Kunde dock inte sova i natt, så jag gick istället och la mig framför Vh1. När Flemming, Freddes hamster (ja! han har faktiskt en hamster) började härja i hjulet återvände jag till sängen. Tog lång tid att somna helt enkelt. Så idag har jag varit tlöööött.
Har spenderat dagen ute hos dad. Vi spelade gitarr och sjöng. Det var väldigt kul.
Gick sedan cowboyrundan och diskuterade hudprodukter för män. Min pappa var väldigt insatt. Hahahaha!
Kom hem ganska sent och fick höra att Julia, Gudrun och Johnnys hund har dött. Fan så ledsamt alltså. Hon var en väldigt snäll och fin hund. Tycker så synd om Penny också, de var bästa kompisar.


Här kommer en video som jag spelade in i dag. "I bergen" är bara en av många låtar pappa skrivit, han är duktig!

Enjoy!




Moe

RSS 2.0