Nyklippt och sådär supersöt

Varit nere hos Jossan. Hon älskar att pilla i mitt hår och jag älskar att bli pillad på. Perfect match?
Jag var modell för en ny färg som de tidigare inte hade prövat. Sen klippte hon mig även. Så nu är det lite kortare, lite jämnare färg och så ser jag sådär tioårigt gullig ut. Jag gillar't!


Om en stund ska jag gå ned till stan och låta mina nya toppar känna vindens bitiga kyla. Jag ska fika med Suss som är hemma från Abu Dhabi. Mycket trevligt måste jag säga.Bild från sommaren. Suss och jag./M


Natural Blues

Norra Bali...

/M

fotboll, fuldans och fest

Lördagen var bra. Matchen var okej men framför allt spännande. Det hände mycket i slutminutrarna.
  Robin kom och vi fuldansade sönder Highway man med en skottskdans. Det enda som fattades var nog bara en varsin kilt? Vi drog sedan in till Palace och det var ungefär så tråkigt som vi minns att det var. Därför stack vi snabbt in till Harrys och kvällen blev lite blötare och lite roligare.


Det var svårt att se Fia under Earth Hour.


fuldans

/M


BeatbOx- The Sounds

Ut med det gamla och in med det nya. Nu är det vår. Designen känns bra för tillfället.
Gick upp i ottan och städade, jovars väldigt flitigt. En god frukost har jag ätit också. Ägg och sånt. Druckit koppar med kaffe- fler blir det.
Jag ska ta itu med min garderob, behöver rensas ut. Och va fan ska jag ha på mig ikväll?
  Har lite att hinna med innan Tussegrisen (Judit) kommer hit. Kärt barn har många namn. Blir såklart fotboll också. Jag längtar, och öl, den obligatoriska drycken för att avnjuta en match i perfektion. Matchen spelas 50 meter bort. Men det är lite skönare att sitta i en soffa inne i värmen.

Jag bara älskar lördagar!

 /M

 


Vår

Det har varit en underbar dag här i Kalmar. Solen sken, värmde våra kinder och hjärtan.
Det blev en kaffe nere vid hamnen, jackorna lade vi bredvid oss och lät de ligga ett tag. 
  På håll såg vi tre snyggingar. Mia, Ellie och Caroline kom och satte sig hos oss och när kylan kom skiljdes vi.
Vi gick en sväng på stan och sprang på lite folk.
Jag är hemma igen och funderar lite vad kvällen har att erbjuda. Det är tydligen Club Caj på Byttan och reggae på Söderport. Känner mig lite sugen på det sistnämda. Har aldrig varit på det och det ska tydligen vara bra.


Jag, Jipe, Judit

Caroline, Mia och Ellie.


Min söta...Göte
/M


Kiss me deadly

Dagen började med ett ömmande ögonbryn. Det blir lätt så; om man rullar ur sängen mitt i natten och slår i nattduksbordet. För att förebygga att det ska hända igen så kommer jag nu ställa nattduksbordet lite längre bort.
Jag gick på en intervju och sushi-lunchade con mi padre. Underbart att få träffa honom igen, det var inte igår så att säga. Blir lätt så när båda turas om att vara på andra sidan jorden.
  Jag träffade Mia, som även hon har varit på andra sidan jorden, Nya Zeeland och Norrköping. Det sistnämnda kan ibland kännas som en evighet bort.
Vi gaggade sönder varandras öron medan Lita Ford sjöng om en dödlig kyss och jag funderade på om det finns sådana. Förmodligen.
Kassörskan på systemet trodde att vi var tvillingar. Kanske?

Matlagning nu och finbesök på det, Fluff kommer.


Moa

Mia, Jag, Ellie innan skydivet.


/M


 


The Dog Days Are Over

Jag har rest tillbaka till tidens verklighet.
 Jag är glad och nöjd och inte ens halsen, som just nu svider, kan störa lyckan. Jag ligger i min egna säng, ser på 20gb fina bilder från 123 dagar runt jorden. De närmsta dagarna kommer bestå av att smälta allt. Bara det ser jag fram emot, och så ska jag förstås göra lite nyttiga ting med...Som att knaka ryggen och vifta på tårna.


Nya Zeeland


Bali

Var ett tag sedan jag uppdaterade nu.
Efter Noosa blev det Rainbow beach, Fraser Island, Brisbane och tillbaka till Sydney i en 18 timmars lang bussresa. Jag var ganska kokt i huvudet efter det. I Sydney strosade jag mest runt och njot av storstadslivet.
Nu ar jag pa Bali och har traffat Fia och Judit, har varit har i tio dagar. Vi kom tillbaka fran Gili Trawangan idag efter att ha varit dar i ca sex dagar.
Frida och Markus har aven landat pa Bali och det var kul att traffa dem igen.

Till helgen hade vi planerat en resa upp till norr med Carin och Christian, aven dem fran Kalmar.
Det blir nog valdigt kul...

Tiden gar snabbare an snabbast och snart ar det dags att atervanda till Sverige. Kan inte fatta att jag har varit ivag sedan november. Men tiden gar ju alltid snabbt nar man har roligt, eller hur!?

Moa

RSS 2.0