The Dirt med en kopp té och en snus!

God kväll.

Det har varit en go dag. Mötte mamma inne i stan efter att hon slutat jobbet. Vi gick och åt på 4 kök. Efter det droppade jag henne hemma. Körde hem till Gudrun och Johnny och satt och pratade lite med dem. Penny blev glad över att se mig igen. Med snigelfart körde jag hem (ingen hit att köra med höga klackar!) igen och började städa lite. Pratade i telefon med Mia ett ganska bra tag. Känns inte som att det är speciellt ofta man pratar i hemtelefonen nu för tiden. Mest sms och i mobil. Men det var mysigt!
Gick hem till Fredde och nu ligger vi skavfötters i soffan (hans blå naglar är inte att leka med! Blir ju skitskraj så fort jag kollar åt vänster, tror det är små aliens som ska attackera mig, hahaha! Så är det väl kanske för det flesta fotbollspelare, vad vet jag?) och har druckit te. Han ligger och glor på fotbollen och jag läser i The Dirt.

I morgon ska jag träffa pappa. Vad vi hittar på återstår att se. Jag är lite sugen på att åka ut till honom och gå cowboyrundan och sedan jamma lite. Får se, annars blir det Stensö.

/Moa


En vit månad, DAG 1

Tanken är att den här månaden ska bli en sund månad, fylld av träning och alkoholfria helger.
Det hade kanske varit smartare att lagt det från och med 1 september. Men för mig passar det mycket bättre att börja det hela idag, måndag.
Tror det här kommer gå asbra. Jag har varit och förnyat friskiskortet och även tränat idag (Det börjar bra!). Känns skönt i kroppen.
Alla gifter ska ut.
När det gäller godis och så vidare så har jag inte riktigt det där sötsuget som många andra har. Men det kan ju bero på att jag snusar. Det är en sak jag inte kommer lägga av med i alla fall. Dessutom om jag blir sugen på godis; så äter jag godis, helt enkelt. Något måste man ju göra på lördagkvällen, hahaha!

Varför gör jag det här?

-
Det är inte på något sätt hälsosamt att gå ut varje helg. Gifterna ska bort.

- Att kombinera träning och helgfestande känns ju lite som + - 0.

- För att bevisa att man kan göra så jävla mycket annat kul.

- Spara pengar.

Ni ser, det finns goda skäl. Listan skulle jag kunna göra längre, men jag orkar inte. Nu ska jag duscha, sen hämta Penny.


SportBH, Newbody. Tröja, Byxor,  H&M Sport.
Löparstrumpor/Seger Sense running mid. Skor, Nike Running.


Vit månad och boktips.

Inte okej att blogga vid halv fyra på natten. Vad är vettigt att skriva då, egentligen? 
 I dag har jag jobbat ett långpass. Kul att träffa alla igen, trots att det bara gått två veckor sedan jag slutade. Kände dock av min rygg i slutet av kvällen och det känns ju lite oroväckande. Men i morgon ska jag köpa gymkort på Friskis och ska be om en instruktör som verkligen kan visa mig bra ryggövningar. Ja, just det. Min vita månad startar i morgon. Ser fram emot det här sjukt mycket, faktiskt. Jag behöver det efter den här sommaren.
Vad tror ni, kommer det gå bra för mig? Är det kanske någon som vill följa med mig på den här kryssningen? Vi skulle kunna skapa en grupp på facebook. haha - och suck för facebook- det är inte okej i många lägen. Det låter som att det skulle kunna vara ett jätteproblem för mig att ha en torr månad, vilket det inte är, tror jag. Men visst gillar jag...
-Fredagsölen till middagen
-Att gå ut med mina vänner, skåla och säga: NU KÖR VI!

En grej jag vet kommer bli hårt. Det är lördag kvällen, när ALLA mina vänner (och det är just problemet!) gör sig fina och är exalterade över utgång. Men detta ska jag helt enkelt strunta i, så är Du sugen på att aktivera dig på andra sätt om helgen än att festa...Kontakta mig på nummer... haha.

Nog om min bullshit. På resan har jag bland annat läst Taxi av Alexandra Pascalidou. Boken är sammanställd av taxichaufförers berättelser, från hela världen. Tycker det är en genial idé och den var bra faktiskt. Sträckläste den.
En annan bok jag läste är Nikki Sixx' The Heroin Diaries. Grym bok. Råa berättelser, så blottande och så ärligt. Jag älskade den! Kunde inte lägga i från mig boken, utan den satt fastklistrad i mina händer och mina ögon kunde inte sluta läsa (Frågar ni mig om Mallorca var vackert, så har jag ingen aning, haha just kidding).
LÄS DEN!
Hela dagen har jag gått och suktat efter The Dirt av Mötley Crue. Nu ska jag äntligen få öppna den.

Så, hej då! :)

P.S Naturligtvis kommer ni få se bilder från Mallorca. Inom kort! Vitsigt!?



Petra och jag i går kväll. Foto: Emma Hammarsten

/Moe


uppe?

Det här är som ett nattpass. WTF? Varför sover jag inte?
Klockan är alldelles för tidigt, eller för sent? Jag ska ju jobba i morgon?
Inte okej,
jag ska stänga av nu och jag kommer somna på en sekund.
Det känns bra i alla fall.
 Nikki Sixx´ The Heroin Diary ekar i mitt huvud, precis som mötley Crue gör.
Jag är lika fast i dem som Sixx och Lee var med sitt knark.
Diggar låttexterna! Många är så...

Good night.

Hemma hos Krikon

Yo!

Eski is b a c k i n t o w n. Kvällen slutade hemma hos K R I K O N. Trodde det skulle bli lugnt, men ikke.
Of course. Nu kör vi. Mallis va greit. Men skönt att vara tillbaka också.
Tänker en del på Betty och Holly, grymma brudar som trodde att Sverige låg bredvid Holland.
Say What? ??????

ok, så är det.

Vi var; Jag, Erika, Emma och Petra. Hade en frågestund.
Nu är vi; jag, Judit, Tina och Erika. Snart ska vi dra.

Låt; Scatmans World.

Vad vill vi?

Till Johan

Drar nu till flygplatsen, hoppar på flyget till Mallorca. FAN SÅ UNDERBART!
Johan, jag vet att du vill att jag ska blogga varje dag, men semester var det! Alltså även från bloggen ;)
Du får läsa från arkivet om du saknar mina inlägg, det finns säkert något du inte har läst! Hoppas ni har det bra i Stockholm förresten!!!
Fia! Ha det bäst i Kroatien (Vi syns om två veckor!)

Men japp, det var det hela. Återkommer om en vecka med en jävla massa bilder.

Haaaadeeee!

ciao




/Moe

Jag gick från mitt gamla liv, till mitt nya liv, tillbaka till mitt gamla liv på en dag!

Det händer att man någon gång tänker att; idag ska jag förändra mitt liv. Idag var en sådan dag för mig.
Uppe med tuppen utan sucken. På Stensö tog jag löpet, femman runt. Penny hade inte mycket till val, än att springa hon med. Pest och pina för hennes del. Ja, nu ska jag ju inte låtsas som att det var en enkel match för min del heller, oh nej. Förbipasserande tighta människor, i min sådär tre-kilometer-i-timmen-hastighet, undrade säkert om jag skulle lyckas ta mig runt utan att kollapsa. Tyckte jag såg någon hinta med en liten vattenflaska åt mig en gång. Vatten! Tänkte jag glatt och kände mig motiverad att följa efter, men det visade sig bara att den där gamla gubben som gick snabbare än jag sprang undrade om jag ville låna hans astmainhalator. Jag bara skakade på huvudet och sedan gick han ifrån mig.
  Men från någonstans kom energin tillbaka lagom till att jag kom vid ställningarna i slutet av rundan och jag fick för mig att jag skulle gå armgång. Vilket säkert hade gått jättebra, om jag inte hade svettats så fruktansvärt mycket om händerna. Vad nu dem gjorde för nytta under joggingpasset? Ja jag vet inte alls.
Jag skjutsade Erika, Fia och Frida till BK sen efter Stensö. De frågade om jag också skulle käka. "Nej, jag har börjat mitt nya liv idag, eller egentligen börjar det efter Mallorca, men jag tjuvstartar lite smått."
Allt var bra. Medan de andra var inne, satt jag utanför och åt på min lilla apelsin och kände mig sådär riktigt duktig. Riktigt grym brud är jag! Peptalk är alltid bra har jag hört.
Kom hem. Det gick flera timmar och som ni alla vet så var jag ju uppe med tuppen och hade alltså inte ätit sen halv sju (förutom den lilla apelsinen). Jag skjutsade Sofia till bussen, mamma och Dahn kom också för att vinka av henne.
Då kom allt som blixt och dunder i magen på mig. Fan vad hungrig jag var.
Allt förstördes, det blev en christos special, från lilla italia.

Får nog fila lite på min nya livsstil. Men det är ju trots allt fredag, semester, och i morgon drar jag till Mallorca.


/Moe

p.s just det, packa var det ja! ;)


Dagens låt- kanske något söndertjatad, men ändå....



att inte digga är omöjligt.

hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i kör...

God morgon god morgon...

Uppe med tuppen, trots att det inte är ett måste.
Men ganska skönt att komma i gång med saker. Ska lägga mig och läsa klart tidningen och dricka en till kopp med kaffe. Sedan bege mig hemåt. Dona lite. Penny måste gå ut och tvätten måste kanske strykas? Ska finna en bra resväska på vinden och laddare måste pluggas in i väggen och få arbeta lite.
Blir det fint väder drar jag mig ner mot Kattrumpan runt tio hugget. Fia och de andra brudarna skulle lägga sig där.
Runt halv fem ska jag skjutsa Sofia till stationen, hon ska till Stockholm. Sen, vet jag inte. Komma på sånt jag har glömt? (att packa!)

På tal om det, tidningen var det ja, den andra koppen är redan uppdrucken, men en snus på det och Band of Horses så blir det prima ballerina.

hej!

Dagens låt - No one's gonna love you

Jag skulle behöva en ny mp3, då min gamla gått sönder. Surfade in på media markts sida. Alltså, världens sämsta sida! Finns inte alls mycket varor att läsa om och det står inget pris på produkterna. Varför!?
Ska man behöva åka dit för att läsa prislappen eller? Försäljningsknep?
Hmmm, då kanske man skulle välja netonnet istället.

Om 20 minuter ska jag skjutsa Sara  till stationen. Hon ska till Stockholm och sedan tillbaka till Kalifornien.
Jag funderar på vad resten av dagen har att erbjuda. Är inte sugen på att dra till beachen när man ska till Mallorca i en vecka. Ja, vi får väl se vad som händer:)


Den blinda och den friska hunden

Ett samtal väckte mig. Efter att ha agerat mellanhand gick jag och lade mig igen. Alarmet hade ju inte ringt ännu.
Jag somnade några gånger men vaknade upp igen. Alarmet ringde, solen trängde sig in igenom persiennerna. Jag gick upp. Kaffet var redan färdigt.
Lät tiden gå tills pappa ringde. Med en blind hund under armen och den andre springandes framför benen, hoppade jag sedan in i den gamle röde, som jag så många gånger själv kört. Jag, daddy, den blinda och den friska hunden åkte ned till Stensö. Vi gick femman. Lät den friska bada i vattnet för att sedan se henne ruffsa av sig det blöta.
Resor och plugg kom på tal.
Daddy Cool ska ut och resa precis som jag, det är underbart! Han åker till och med innan mig, redan i oktober. Han blir borta i några månader. Jag åker inte förrän i december.
  Med en gitarr under armen gick jag ned till bilen. Körde vägen hem till Fia. Hon bjöd på kaffe och jag bjöd på gitarrspel, båda sjöng. Vinden kände man inte av längs huskanten, bara den stekande heta solen.
Efter allt för mycket kaffe och sång hoppade vi in i en nedcabbad bil. Tog svängen runt Lindsdal, sedan Burger King. Hämtade Erika, som bjöd på gudomlig glass, bättre än marrängsvischen på donkan.
Nu är jag hemma igen. Det doftar gott från köket. Fläskfilé och potatisgratäng.

heppåre

Moe


Girls having fun



Tyvärr var jag tvungen att förminska storleken när jag skulle publicera den här på bloggen...
Jipe- När jag har kissat färdigt vill jag åka rutschekana!
En massa wiii, tjoho och aaah! aaaah! Resten kanske ni kan se själva!?

haha, kul att mixtra lite med program :)

god natt

Mallorca- Lite spontant sådär

Yes. Köpt och klart, en resa till Mallorca blev det.
Åker på lördag med Fredde. Ska bli gött att ladda batterierna lite.

happy happy.

städning

Visst är det gott med kaffe på morgonen? Helt underbart!
Dricker lite, sätter ifrån mig koppen, surfar runt lite, sen tar jag en ny klunk.
På dagens schema står städning och tvättning. Så tråkigt.

Bäst att sätta igång!!!

Den här låten är skön...


Här var det bollar!



hallå...

helgen har varit bra.
efter förra inlägget hängde jag lite med Fia. På kvällen drog jag till Byttan med Violet och Ann. Blev även Krögers....Och O´learys.
Lördagen blev jobb för hela slanten. Drog en film som heter In good company, eller nåt. kärleksrulle.
Sista dagen på jobbet idag. Sedan har jag varit hemma hos Fredde.
Ikväll har jag hängt med brudarna. Fia,Erika,Frida och Emma N. Åt mat och såg på...Om du vänder dig om.
haha, den var sjuk.

Glor igenom fias dator och hittade denna fina videon. Det är när vi slutat för dagen, jobbade då på bomullsfabriken.
Så här såg det ut. Tråkig miljö, så jag tror jag döööör.
minnen från början av ett äventyr.

stört trött. god natt.

Frukost med Mia

Blev en god frukost hemma hos mia. Läste och diskuterade lite drömtydningar, pratade om framtid och om hösten. Resor och kärlek.
Pelle och Jens kom för en stund sedan och vi har druckit kaffe och skvallrat.
Väntar även in Fia.
Mia ska till Norrköping. Pelle föreslog att förfesten skulle starta nu! "Men Mia ska ju till Norrköping!" sa jag. "Ja, men vi kan ju fråga henne" sa Pelle igen. Han berättade sitt förslag. 30 sekunder senare kom Monica hem och berättade att bilen hade gått sönder och lämnats in på verkstaden. Sammanträffande.

Ikväll ska jag på middag med två jobbarkompisar!


/M

Orange sky- Alexi Murdoch

Ligger och  lyssnar på min snus & té playlist på spotify. För en timme sedan tänkte jag sova, för fem minuter sedan upptäckte jag att det inte skulle gå förrän om kanske tio minuter.
Thilda kom förbi förut. Vi spelade biljard och pratade. Hon börjar trean snart. Tiden går fort.
Jag följde henne hem och berättade att jag ska stanna i Kalmar enda till december. Hon blev glad.
Ja, jag har bestämt mig. Jag stannar, enda till december. Vi får se hur det går. Men hösten tycker jag är en ganska mysig tid. Bra för fotografering, tänk, mys, promenader och självklart snus, té och alfapet.
Jag ska bara finna mig ett jobb...Gör jag inte det kommer jag bli tvungen att dra mig nordväst igen.
Men det är inte min plan!


Jobb, träning, lugna hemmakvällar med säsonger av -något?
Långa promenader och färgglada löv!
Använda mina nya kängor och bara mysa av tiden här och nu.
Lyssna på mycket Alexi Murdoch och Sufjan Stevens.
Sen dra, bort, så långt det går...Med min fina vän!

Håll tummarna!

Moa

jobbsök

Vaknade ganska sent. Skönt att sova ut lite.
Har suttit i några timmar nu och sökt lite jobb. Det tar verkligen längre tid än vad man tror.

Nu tänkte jag väl ta och gå ut en sväng med Penny, för att få röra lite på dököttet.

Later!

Mooa



Stockholms true colors

"But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow" - Cyndi Lauper



















Hade en väldigt bra helg. Kommer kanske mer bilder, vem vet!? :P

Moa


Öland, del 2

hallå där!

Hemkommen från stockholm igen. Helgen var med två ord; grymt rolig.
Tänkte lägga upp lite bilder, men börjar med fortsättningen av Öland. Blir så hoppigt annars..















Stockholmsbilder kommer inom kort!

Moa


Stockholm

Bilfärden upp igår var helt galet bra. Länge sedan jag skrattade så mycket.
Kom till Stockholm runt fyra och hittade vårt vandrarhem. I natt har vi delat rum med två tyska tjejer. Idag byter vi rum och bor ensamma.
I går kväll satt vi på Fredhells klipporna. Det var underbart vackert!
Efter ett tag börjar Erika att gapa om att hennes klänning hade gått sönder. Frida satt och knåpade men det gick inte alls att ordna. Dragkedjan hade gått sönder och den håller i hop hela klänningen framtill.
Så för att Erika skulle slippa att blotta sig tog vi en taxi hem för att byta.
Kvinnliga taxichaufförer är väldigt trevliga, kan jag tillägga!
Åkte sedan till Kungsholmen på förfest.

Nu ska vi dra ut och sola lite, sedan blir det staun och shopping.

heppåre

Man saknar inte kon förrän hon är ur båset

Hej mina vänner!

Mamma och Dahn är hemma igen. Det betyder att jag kan försöka börja släppa allt vad tvångstankar heter.
Ska försöka i alla fall. De´ är inge kul.
Men, jag har ju inte bränt ned något i alla fall, bara nästan och det kanske har att göra med att jag kollar allt tio gånger, så även om det hade funnits ett litet pyromanspöke, så hade han aldrig haft en chans att tutta på. Okey, punkt för det ämnet.
  Känner helt spontant (trots en stressad själ!) att livet är ganska bra nu. Vädergudarna tillåter oss att hitta på saker utomhus utan att regna eller blåsa sönder. Solen skiner på bräkande får så att sä. Själva livet njuter!
Efter att ha tänkt efter lite (eller ganska mycket) så tycker jag att man måste passa på att leva livet fullt ut. Det här är en sådan dag som jag kan sätta mig på Krögers med mina kära vänner och bara må (utan tankar som; har jag stängt av spisen, är bilen och lägenheten låst, i morgon ska jag jobba, osv), dessutom drar jag till Stockholm med världens goaste tjejer i morgon. Annars då?
Det finns mycket som är orosmoment i mitt liv just nu, men jag tänker att det alltid löser sig. Jag försöker bara njuta av stunden som den är.
Kärleken går bra  i vågens tecken!

Ha en go helg, vi ses o hörs.


Moa


För i dag är det Judits födelsedag. Hurra hurra hurra HURRA!

Kommit ut ur duschen. Sitter på balkongen och ser på det fina blommorna. Nu kan inte mamma klaga  på att jag inte skött om de. Visst, det är någon blå blomma som har dött, men jag är oskyldig tills motsatsen bevisas.
Solen skiner på, men är väl knappast strandväder.
Har lite things att uträtta idag. Jag hoppas på bättre lycka, än gårdagens.

Och till världens bästa Judit. STORT GRATTIS PÅ 12 ÅRS DAGEN!!!
Hoppas du får en underbar dag! Här kommer en låt, som jag hoppas ger dig en go känsla och som påminner dig om att det är DIN dag idag!





Moa

Olycklig dag! I hope that someone's gonna call and tell me this night is over...

Min förmiddag har spenderats på balkongen. Lite omvårdnad för mammas blommor.
Väldigt rogivande att stå och plocka faktiskt.
Jimmy Reed spelas i högtalarna. Jag hade glömt bort att jag älskar den här sortens musik, tills Mia igår körde igång lite gamla godingar.

Ikväll hoppar jag in och jobbar extra. Fram tills halv fyra kan vad som helst hända. haha.

Heppåre!



22.23

Ja, allt kunde verkligen hända!!! Inte min dag alltså...Jag tyckte det verkade så bra i morse när jag skrev.
Så, vad hände?
Jo, jag tog en titt under min fot efter att ha haft lite ont när jag gått. Karvandet började. Hittade en liten glasbit.
När klockan slog två började jag laga lite mat. Satte in lite bacon i micron, som  jag hade över. Det låg i en liten plastburk. Tiden vred jag upp på 2,5 minut. Medan jag stod och kokade lite pasta kände jag plötsligt hur det började lukta.
10 sekunder kvar på timern och världens rökutveckling hade kört igång. Tog snabbt ut det. Baconet hade förvandlats till små kolbitar och bränt hål i burken och microskyddet (som nämligen stod inunder!). I princip röksskadad sprang jag ut på balkongen för att få luft. Ingen hit att andas in plaströk.
Öppna fönster, balkongdörrarna öppna och all mat slängd. Sedan var jag äntligen på väg ner mot bilen (efter att ha kollat så spisen var avstängd si så där 10 miljarder gånger, så microsladden var utdragen, kaffebryggaren, diskmaskinen och tvättmaskinen!!! OCH självklart så att jag hade låst ordentligt, det är ju lätt att glömma!?).

Så...Väl nere vid bilen upptäckte jag att vänster backspegel på volvon var förstörd. Någon som slagit sönder den (trött man blir!). Kom till Frasses med andan i halsen, åskmoln och blixtar över huvudet. Hungrig och stressad. Klockan hade hunnit bli mycket och det var bara 30 minuter kvar innan jag skulle börja jobba.
Kvinnan framför mig i kön klagade över moset! Alldeles för mycket vitpeppar i den och där stod hon och malde på. Tillslut fick jag beställa och Lina frågade om jag ville ha det i en doggy bag. Ja tack!
Kastade i mig maten på jobbet, sedan var det bara att börja torka.

Låter det som en bra dag? ;)
"I hope that someone's gonna call and tell me this night is over"
The Ark.


/Moa

Öland

Efter förra inlägget tog jag tag i städningen, började även tvätta. Fixade en hel del här hemma, så känner mig lite proud så. Vid tolv hugget kom Mia, Richard, Jessika och Petter och hämtade upp mig. Vi drog till Öland för att andas lite öluft.
Åt först kroppkakor på ett hak. Drog sedan sydost, jag och namn, har ingen aning om vad alla dessa små badplatser heter. Men det var hur mysigt som helst. Drack kaffe och åt kanelbullar.
Sedan körde vi vidare och stannade till i Petters sommarstuga. Där avnjöt vi lite äpplen och cider. Nu är jag hemma. Det har varit en sjukt rolig dag och jag har fått underbara kort. Här kommer ett litet äventyr...


Petter och Mia

Jessika

Smarriga öländska kroppkakor

Mia var happy happy

Vi hamnade helt Allvar-ligt i rena safarin. Det stod djur i vägen för vår väg.
Detta tog självklart Petter, den gamle ryttaren, hand om!

Med bestämda steg dessutom

En pålle började steppa sig framåt. Petter backade.
Inte ens någon idé att ge sig in i en step battle´ med en gammal danskung.

Det var helt vilt. Rena tyrannusarus rex stoppade in huvudet i bilen.
Vi fasade för våra liv...

Och för Mias fingrar! Hon har inte lärt sig att man inte ska röra djuren.

Vi är vilse! Tur att vi åt innan...Det här vet man inte vad det kan va.

I sådana fall vill jag ha två! Jag insåg inte allvar-et i det hela.

Vi stannade upp ett tag och försökte hitta en annan utväg...
Vi gick och gick och gick....Tillslut..

Fann vi sten och havet..

Petter och Jessika blev jätteglada

Kärlek och sommarkyssar är livet på en strand

Här blir bra va?

Richard kastade sten

Vi fikade på kaffe och kanelbullar

En liten mussla:)

Mia visade hur man jonglerar med persikor




Ja, trevligt.

Hepp!


resumé av lördagen

Det som först såg ut som ett oroväckande moln försvann på min himmel. Jag pratar om lördagkvällen.
I glömskans tecken gick jag oviss om att Mia skulle jobba till elva. I min lilla värld hade jag skapat en fantasilördag där hon och jag satt på balkongen med ett glas rosé, väldigt idylliskt sådär med lite rosa moln på himlen och svalor som flög högt där uppe. När vi kände att myggen började äta på oss skulle vi gå in. Spela ett parti biljard sedan spela gitarr och sjunga som kanariefåglar. Kvällen skulle bestå av en slags väntan. Ungefär som att köa utanför en rockkonsert ett dygn innan bara för att få bra platser. Vi skulle vänta hela natten, på att Richie from Norrköping skulle komma till Kalmar.
MEN. Så här blev det naturligtvis inte, för oftast blir det aldrig som man tänkt sig. Man bör i fortsättningen följa danskarnas levnadssätt. De är ju som ni kanske vet utsedda till världens lyckligaste folk. Just för att de inte har några förväntningar!
Men till slut fick jag nys om att Mia faktiskt skulle jobba. En djävulsk förträngning hade väl blockat det faktum.
  Min kväll slutade istället med att jag bjöd hit Anna. Vi satt på balkongen och drack rosé. Det var vackert väder. Ljummet och skönt. När vi väl ville gå in var det inte för att vi blev myggbitna, istället för att spela lite gitarr och sjunga.
Vi gal som grisen i granens topp. Helt perfekt!

Till slut skulle vi möta upp Mia. Vi fick eld i baken och cyklade in mot stadens mittpunkt. Larmtorget.
Blev en halv öl på Krögers, sedan gav jag upp. En french och sen satt jag upp på cykeln igen och trampade hemåt.

Det blev en grym kväll, trots att min fantasi gick i kras. För det är ju ändå vad man gör det till. Danskarna kanske ska lära sig att det är okej att ha förväntningar, för även om man har det och det slutar illa, så kan man vända det till något bra.

/Moa





Läppglanset heter rosé

Innan jobbet igår (söndag).




Jag kör igång med städning och tvättning. Perfekt städlåt är VengaBoys- Boom boom boom boom.
Den kan ni väl ändå inte ha missat?
Bra fart i den och städningen blir gjord:)


21.12

Tjaaaa!

Sitter på balkongen med Anna och dricker rosé.
Har precis rensat rabatten (oj, vad mamma ska bli glad). Anna är ju en gammal florist, tills hon en dag upptäckte att hon var allergisk. Aj aj.
Jobbigt läge där alltså. Tänk er själva att du börjar en linje som du brinner för. Efter andra terminen upptäcker du att du är allergisk, eller har andra problem. Ja, vad skulle hon göra flickstackaren, vad skulle Du göra? Hur som...Nej, fanns ju inget hon kunde göra, hon ville ju gärna ta studenten, så det gjorde hon med. Men med närmare eftertanke...Så är det helt enkelt inget yrke för henne. Men hon är en asgrym fotograf i alla fall...och en bra bloggare.

Nej, social var det....Hmmm, vart ska man gå ikväll????


Moa

Första augusti

Vill börja att inflika att jag hatar mardrömmar! De kommer alldeles för ofta. Meningen med skräckdrömmar är att...????

Efter jobbet mötte jag upp Fredde. Vi köpte thai take away och drog oss ner mot havet. Kul med fint väder.
Efter det har jag inte gjort alls mycket, det längsta jag har kommit är att ha duschat.
Anna kommer hit om ett tag. Sedan ska vi möta upp Fia. Mia slutar även jobbet senare och då hänger hon på oss.
Hennes kille kommer förövrigt på besök i morgon bitti, redan vid sex på morgonen. Hennes plan är att hon ska hålla sig vaken hela natten, jag har nog inte riktigt förstått varför ännu? Men det kanske jag får svar på ikväll???

Kör en låt nu och ska sedan föna håret.


hej


RSS 2.0