Testar lyckan som blond...

Min lediga dag. Wow, vad lyxigt det känns.
Har färgat håret hos Jossan idag, så nu är jag blondin igen. Härligt. Kan väl säga att jag i princip singlade slant om det, mörkt eller ljust. Det ljusa vann, dessutom är ju sommaren på väg och vad passar inte bättre än att vara blondin? De sägs ju ha roligast. Jag kör på det...


/M

Sex and the City on Mothers Day

Ikväll har jag bjudit min älskade mor på bio. Vi gick och såg, precis som ni kanske förstår när ni läser rubriken, Sex and the City. Efter att ha läst Barometerns recension hade jag inte mycket förhoppningar, men så blev jag nästan lite förbannad när jag läste det också (även att jag inte hade sett filmen ännu!). Inte för att jag är det största tänkbara fan som svimmar för en goodie bag innehållande SATC-prylar, men ändå...Brudarna i N.Y leverar ju ändå. Trots bra eller dåligt manus.
Så, ikväll när vi gick på bion hade jag inga större förväntningar på manus, utan på brudarna och självklart för att varje scen är godis för ögat. Säga vad man vill men det är en feel good film som innehåller vardagsproblem i lyxförpackning. Jag gillar det!




Ha lite mer koll va?

En kul grej. Ian, en kompis från Australien skulle besöka Sverige i slutet av juli. Idag mailade han och frågade om vi inte kunde ses. Absolut sa jag. När var hur?
Mt Rigi, svarade han. Du kan väl komma förbi, så man får säga hej!?
Svar: Men ditt jävla pucko, komma förbi till... Schweiz? Sov du på geografin eller?

Down Under Guys har noll koll. Men när jag tänker efter, så är dem nog inte de enda..

/





P.S Fredagsmyyyys på Lilla Puben nu. Yay!

PPS. Fan vad jag saknar brudarna på bilden.

Vårtrött + ett par timmar från lördagkväll i bilder

När jag är trött så ser jag ut så här....

Ganska söt faktiskt.
I lördags såg jag o Mia ut så här...Då var jag inte lika trött....

Men det verkade dock kameran vara!

Mia var lite full i faan.

Det var vi och våra stenåldersmobiler!

Dagen efter. Här ser vi en slagen hjälte!

Mötesplats i vårsolen.


Och igår kväll (onsdag) var det fullmåne och vackert...




rajj-rajj

Helt fantastiskt bra helg!
På fredagen blev det lite fredagsmys (god mat, en sommardrink och en öl) tillsammans med mamma och Dahn. Cyklade sedan bort till Judit där det bjöds på glass och jordgubbar. Inte fy skam! Jag, Elin och Judit cyklade sedan (lite vingligt) ner mot Byttan som bjöd på Club Caj.
Fullt ös hela lördagen med Mia som var hemma från Norrköping. Var på stan, lagade mat och sedan vin här på erik dahlbergs. Hoppade på våra hästar som galopperade ner mot Larmtorget och förutom varmt väder så bjöd även en kille på en loska som landade mitt på Mias hand. Vem kunde klaga? Det var ju sommar.
Ett par öl senare vände vi på klacken och begav oss hemåt, lyckliga med en varsin korv i handen. Jämrade mig lite över att jag inte tog vitlökssås dock. Somnade med lampan tänd, men i alla fall inte datorn i knät. Framsteg!

Ja, det var en blöt helg. Men det är ganska okej när vädret bjuder på solsken.
Skulle leverera bilder om det inte var sovdags.

Hepp!


komsi komsi sommar..

Sprudlat av lycka över vädret idag. Kunde inte motstå ett leende när jag vid halv fem steg utanför portarna och kände sol och varma vindar. Hade egentligen bara lust att caba ned, men fick tänka ett steg längre och på min sjuka hals. Det var med motvilliga steg jag gick upp för trappan till lägenheten. Jag hade hellre stannat ute och luktat på det nyklippta gräset och buskarna som blommar fina rosa blommor här utanför.
Balkongdörren öppnades och in kom frisk luft och blev återigen så förvånad över att det faktiskt var varma vindar.
Hällde i mig lite soppa. Cyklade ned till vattentornet och mötte upp Fia, Persan och lilla Albin. Drack en öl. Det spelades lite musik från biblioteket, några paddlade förbi på lugna Systraströmmen och ett par var ute och joggade i shorts och linne. Det kändes som att sommaren kom över en natt och i morgon har jag hört att den ska försvinna igen och ersättas av regnet. Damn it!


Bild tagen förra sommaren.



/M


Dagens låt



Stone Sour med låten Bother.

Happy Birthday Daddy

Balkongdörren står öppen. Det är friska och varma vindar som kommer in. Jag dricker lite kaffe och ser på struntprogram på TV:n. Jag hoppas verkligen att jag är frisk till i morgon!
Annars så fyller min pappa år idag. 50 till och med. Det är ganska imponerande och lite häftigt på samma gång!
Här kommer en video som är inspelad för ca en månad sedan. Pappas tolkning av Somewhere over the rainbow. Det är lite dålig kvalité för att det är inspelat via mobil. Men enjoy!






M

Bed Space

Lyssnar på Darwin Deez. Vattentornet syns knappt utanför för all dimma. Klockan på Stagg står på 13.25. Jag borde väl ta tag i livet. Men jag vaknade med en golfboll i halsen. Typiskt att bli sjuk när kvällen bjuder på roliga aktiviteter. Vill verkligen inte missa det! Men vi får väl se.




/M


sovmorgon



Riktigt smutt väder idag..och det luktar gott utomhus.

  Ska dra mig bort till jobbet om ett tag. Skönt med ledighet på torsdag också!

/M


sweet sunday tunes

Just nu: Margot & the Nuclear so and so's

http://www.myspace.com/margotandthenuclearsoandsos


Söndagsmusik.


friday O´ friday

Åh, vad jag älskar fredagar. Det är ju helt underbart.
Som vanligt fredagsmys. Funderar på om jag orkar ta mig in till stan för en öl, men förmodligen inte. Känner mig ganska d.e.a.d.
Mamma lagade fantastiskt god mat ikväll och just nu ligger jag framför tv:n och ser på Talang; är mätt och trött. Kul att se i alla fall, eftersom att det är från Kalmar. Känner inte igen någon dock.


M

Älska sovmorgon!

Hata byggarbetarna utanför fönstret!



Vaknade i ottan, fast ganska skönt ändå. Har suttit och kollat lägenheter. Nu ska jag göra mig iordning och sen dra till jobbet. Underbart väder också. Yay!



/M


Voila

...Så hade hon fyllt 10 år.

Mer video åt folket

Körde ihop lite klipp från N.Z men vet inte riktigt vad som hände med kvalitén tyvärr. Antingen programet jag redigerade i eller nåt annat. Min kamera har ju för fäään HD kvalité. hahaha...





Ikväll blir det teamfest. Yay!


/M

RSS 2.0