Den halte & Ormskinnet


Den halte och ormskinnet begav sig på fredagen upp till Norrköping. Där väntade en lugn fredagskväll med en öl i handen på Munken. Båda hjältarna somnade snabbt när huvudet väl föll på kudden och de två vännerna sov i tusen år tills den ena vaknade och väckte den andre. Hon konstaterade att de faktiskt hade sovit alldeles för länge och att det nu var dags att göra staden lite rikare.
Några kaffe senare kunde det konstatera att det faktiskt var rätt trevligt väder ute, men mer än så sas det faktiskt inte angående väderleken. De gjorde, precis som de hade lovat, staden lite rikare och myntpungen klingade utan ljud.
De kom hem och fyllde magarna. En trött gitarrist klev innanför dörren och minuten därpå, även hans vän från hufvudstaden, som sade "Nu ska här firas!" och ljudet av champagnebubblor sprakade.
Den halte, ormskinnet och den nyfunne vännen från hufvudstaden traskade därpå (ack så sakta det gick för den halte!) bort till en förfest, som det så fint kallas. Där hade människor samlats för att fira aftonen till ära.
Karnivaltåget gick bort mot teatern och såg sedan en hejdundrans show av Newtones. Därefter vankades det efterfest på Grand till gryningen och snipp snapp snut, så var kvällen, drickan och alla SLUT.


/Den halte

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0