We're in Vegas Baby...

Vi har nu haft bil i en vecka och flera hundra mil senare sitter jag i Las Vegas. Vi kom i gar och det var inte det lattaste. Britta, var gps, vill inte alls samarbeta sa det blev flera varv runt olika kasinon innan vi val parkerade i Imperial Palace.
Jag var dodstrott i gar. Sa jag somnade efter ett par ol och var inte alls sugen pa att ga ut. I natt har jag fatt 12 timmars somn, sa ikvall provar vi lyckan i Las Vegas. 
 Som sagt. Vi har haft bil i en vecka. Under den tiden har vi hunnit med att...
Aka till Napa Valley dar jag och Signe provade olika viner pa olika vingardar, vi fnittrade som sma skolflickor hela vagen till Sacramento. Dar at vi pizzamiddag med Sara, for att sedan aka till Yosemite. Eric hade sagt att det formodligen skulle ta fyra timmar, da vi inte kunde vagen. Hah! Sa vi och propsade pa att vi nog skulle klara oss att ta oss dit pa tre timmar. Vagen upp i bergen var inte som vi trodde i morkret. Pa lokalradion sa de att norra vagen (den vi var pa) var stangd. Vi stannade till och gick in pa ett motel, dar agaren var sa full att han inte riktigt kunde svara pa det. Han varnade oss for bjornarna och det borjade mer och mer likna en skrackfilm, dar vi var huvudpersonerna.
Vi tog chansen och kom till norra ingangen, sex timmar senare. Den var inte stangd som tur var och antligen var vi framme i var talthydda, som inte alls var sa varm som vi trodde. Killarna skulle taltat pa campingen langre bort, men minusgradigt som det var fick de sova med oss. Vi sag inga bjornar, men Victor hade hort en pavag till bilen. Det sjukaste jag har varit med om, ar att vi var tvugna att lasa in allt i boxar utanfor. Vatten, mat, smink, dushkram osv. Just for att det kunde locka till sig bjornar och det fick inte ligga nagot skrap som helst i bilen.
Ja, vi klarade oss undan bjassarna i alla fall. Stotte pa lite andra djur och da kanner man verkligen att man ar ute i naturen.
Dagen efter gick vi upp till ett vattenfall, akte till redwood och sag de gigantiska traden. Sedan bar det av till Santa Monica. Dar vi pavagen sag en seriekrock. Vi stannade till for att hjalpa. Victor som ar utbildad sjukvardare borjade snabbt derigera oss. Vi bande upp bildorren sa att de som satt fast kunde komma ut. Jag satte mig ned vid vagkanten och pratade med tre stycken i den sista bilen som kraschat. Mannen hade nacksmartor och var chockad. Han tankte mest pa sin bil. Kvinnorna var valdigt trevliga, vilket kanske just tyder pa chock!?
Fem andra bilar var med i krocken, men det var ingen som hade skadat sig speciellt mycket. Vi vantade in ambulans och sedan akte vi vidare. Efterat satt vi alla tysta i bilen och man tanker val efter lite extra!? Jag ar glad att vi kunde hjalpa till i alla fall.
Santa Monica var helt okej, och varmt. Vi hade pool och softade mest vid den. Sov tva natter dar. Sista kvallen var det tankt att vi skulle ga ut, men hindrades av att Viktor hort nagra prata vid 7eleven om att det var fullt padrag nere vid Station St  (bargatan). Han fragade vad som hant och det var en galning som sprang runt och skot vilt. Polisen hade inte hittat honom. Sa vi stannade inne och hade en trevlig kvall pa rummet istallet.
Sedan var det dags for San Diego...Vi korde kustvagen ned. Det var sa vackert och jag kunde bara tanka pa att jag alskar livet!!!
Sov tva natter i SD, sedan lamnade vi killarna i L.A och vi drog till Death Valley, dar vi pa kvallen sag en prarievarg nar vi precis checkat in. Death valley var precis lika dott och ode som det later. Vildmark!
Dagen darpa akte vi till nationalparken i death valley och sag Dantes View.
Korde sedan till L.V och har ar vi nu.

Nu tar tiden pa datorn slut.

bilder kommer sa smaning om.

moa


Kommentarer
Postat av: jipe!

oh min kära vän..först o främst tack för gratulationerna =) o sen sitter jag här o ryser när du berättar om era spännande eskapader ! =) nu är du veeerkligen på äventyr mose !! björnfara e ju inget man varnas för var dag direkt! heheh..o hoppas veegas bjuder dej på en fin kväll ikväll då! du måste ju ööösa där liksom!! eftersom jag har noll koll på usa.s karta, som du ju vet, hehe så förstår jag ju inte riktigt hur ni åkt..får väl ta o kolla kartan helt enkelt! nehe nu ska jag sova ! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

2009-11-30 @ 23:34:30
Postat av: Mu

Varnade jag er inte för björnar kanske?? hahaha

Vilket äventyr ni är ute för hela tiden. Bra att ni stannade inne när ni var i Santa Monica...mycket bra.

Var rädd om dig.

poss poss

2009-12-01 @ 14:20:41
Postat av: moa

Ja, vilka aventyr varit med om. gar liksom inte riktigt att beskriva har heller. man maste vara med for att forsta sa att sa :) haha.

Skrev fel. Menade sjalvklart Santa Barbara. Jag vet inte, jag har fat santa monica pa huvudet pga johnossis lat. santa monica bay...

hade du en bra fodelsedag jipe???



jag tar hand o mig:)



POSSSSSSSS

2009-12-02 @ 21:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0