Väntar i Göteborg....

Jo, vem var det alltså som kom och överraskade mig?
(Trumvirvel) Saaaaaraaa!
Ja, inte var hon i USA i alla fall. Snopen blev jag! På julafton när vi pratade så sa hon att vi kanske ses till sommaren, eller när jag och Fia kommer över. Men inte trodde jag att det skulle bli så här tidigt.
Det var kul...Mamma och Dahn hade lyckats hålla masken och inte säga något. Jag trodde nog inte mina ögon den närmsta halvtimmen. Satt väl ungefär och gapade.

Nyårsafton var klockrent får jag säga!
Först middag med mamma, Dahn och hans föräldrar. Riktig gourmémat får jag lov och säga. Bra jobbat, jag fixade disken ;)
Det blev lite rappakalja och sedan hem till Frida. Där våra egna Oslo-gais var. Gick ut för att fira 12-slaget på stortorget och sedan bar det av till Palace. Ja du Anna, det var skoj :)
Men jag viiiille ju inte riktigt gå in på Palace alltså, det känns inte så nyår för mig. Det kan man ju göra vilken fredag eller lördag som helst. När jag var på väg att ge upp dök Nelson upp.
Hon räddade mig. Kom med förslaget att vi skulle gå hem till hennes päron, de har alltid nyårskalas. Så det gjorde vi. Det blev musiktävling och mycket buggande. Kvällen var på topp!

Nu sitter jag i Göteborg på Nils Ericsson terminalen och fördriver tid.
Det har varit en enda röra idag.
Tåget i Kalmar var inställt. Bussar var insatta och skulle komma. Men det kom endast en. Den blev full kvickare än kvickt.
I ren panik och över den pessimistiska stämningen i turistinformationen begav jag och mamma oss till Emmaboda. Därifrån skulle tåget gå.
När vi kom fram såg vi bussen vi följt efter åka iväg. HELVETE!
Inget tåg. Ingen buss. Ingen information.
Jag ringde sj´s information och de berättade att det snart skulle komma en buss som skulle åka direkt till Göteborg.
Det kom en buss, men den skulle till Alvesta. Jag hoppade på.
Hoppade av i Alvesta. Fem upprörda pensionärer och jag ville ha svar.
De ringde runt och det kom en buss som hämtade upp oss. Väl framme i Göteborg, några timmar senare än väntat och en buss till Oslo som jag missat känner jag mig allt annat än glad.
Fick punga upp till en ny bussbiljett, men hoppas på ersättning. Annars ska de få höra!

Så ser läget ut!

Några nyårslöften gott folk? Jag är nyfiken....Låt mig höra!

Kommentarer
Postat av: jipe

jäävla sj asso !! hoppas du kommer fram snart iaf lilllmooeee...!!! man ska fasen alltid boka buss med typ 10 timmars mellanrum när man åker me sj asso...bläblä...pösss påda

2009-01-02 @ 18:37:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0