Fredagsmys+ alla hjärtans dag+ filmsöndag.

Helgen har varit underbar!

I fredags lagade jag mat till mig och Fia. Det blev hamburgare och pommes. Väldigt gott! Efterrätten bestod av glass.
Jipe dök upp under kvällen och tillsammans satt vi tre och gaggade. Blev några öl och sedan dök även resten av samborna upp. De hade varit på restaurang och ätit.
Vi gick ner till KAOS, en pub som ligger 100 meter ned. Blev öl och drinkar. En cosmopolitan och en strawberry daiquiri. Senare under natten förvandlandes även KAOS till ett dansställe och vi hade galet kul.
  Lördagen kom och alla hjärtans dag kändes ganska påtagligt. Jag och min käraste Fia gick ned till Bislett och sedan till Park Teatre och fikade. Vi gick igenom så mycket minne vi kunde komma på och skrattade gott. Samtidigt som jag tror vi saknar alla minnen och börjar känna oss gamla, så lever vi very much indeed på att vi alltid har kul i nuet. Jag liknade oss vid ett gammalt par. Bor ihop och gör nästan allt tillsammans och där satt vi och pratade minnen, om tiden förr. Då kändes det inte så farligt trots allt, även att det var valentines day. Vi har ju varandra i vått o torrt.
Det får mig att tänka på Micke och Molle, världens sorgligaste film.
  På kvällen kom det folk och det blev lite rödtjut. När de andra hade gått ut satt jag och Jonna kvar. Gjorde lite te och åt en ostsmörgås.

Veckans sista dag kom och jag låg kvar länge länge i min säng. Njöt av tanken att idag behöver jag inte göra någonting.
Tog mig upp och gjorde en god frukost och spelade gitarr. Men när jag märkte att min röst inte alls var på topp så var det inte lika kul längre.
Jipe och Johan kom och vi såg Employee of the month, sedan Miami Inc. Vi har vräkt i oss onyttigheter och nu ser vi Nyckeln till frihet.

    
 

Hur var er helg?

Moa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0