Cleaning out my backpack

I dag har vi haft en laundry day. Har inte tvattat nagot sedan jag borjade resa och du vet att du maste tvatta nar ryggan borjar utgora en odor i rummet du bor i. Tank er tre sadana ryggor med skitiga klader. Inte ens bajsmannen hade velat traska in i vart rum om det sa hade legat pa en Hultsfredfestival.
Sa vi gick snallt och tvattade nere pa tvatteriet langre ned pa gatan, trots att vi inte hade lust att lagga den vardefulla tiden pa att sitta i en tvatthall, nar man kan ligga och sova eller glo pa According to Jim.
Nu ar det rent och den ackliga doften har forvandlats till en home sweet home doft och vi ar ganska nojda over var prestation.
I alla fall.
Det var tankt att vi skulle gatt ut i torsdags for att se vad L.A har att erbjuda. Men sa blev det sjalvklart inte. Elen gick i hela byggnaden och vi kopte thaimat, drack ol och hade stearinljus tanda. Helt okej det med! Strommen kom sa smaningom tillbaka och vi gick istallet ut i gar. Oj, vilka hoga forvantningar jag hade pa Whiskey a go go! OCH, som vi alla vet. Har man hoga forvantningar, sa blir det inte som man tankt sig. Det var till viss del bra, men det var folktomt och daliga band som spelade. Isabel glomde sitt korkort inne pa en bensinmack och en australiensare hade tagit det. Sa vi tillbringade resten av kvallen att leta efter henne och Isabels korkort. Det negativa, saklart var att vi inte fann henne. Det positiva var att vi kom in pa alla mojliga stallen utan att behova betala. Pa sa vis kunde vi se om stallet i sig hade nagot att erbjuda. The Viper room tyckte jag definitivt var bra, dessutom spelade ett bra men okant band.
Sa, jag ska tjata pa brudarna att vi ska dit ikvall igen.

Forovrigt sa vet jag inte om det ar sa mycket annat som hant. Eller, klart det har! Vi var t.ex. pa en Star tour igar och sag kandisars hem. Ganska kul det och spannande. Kom utanfor Bechams hus och dar kryllade det med paparazis.
Ja, L.A levererar! Har inte shoppat nagot sarskilt. Jo, ett par smartbrillor fran en vintagebutik och ett par trojor fran H & M, annars ganska dott pa den fronten.

Kan tyvarr inte erbjuda er bilder i dag. Sitter vid en sadan dar acklig stationsdator och det finns inga usb-uttag.
En annan gang!

Moa

Kommentarer
Postat av: Dad

Hej, darling, oj vad du skriver bra och jag skrattar hogt och folk glor pa mig har pa internetcafet. Luv your stile och be safe!

2009-12-06 @ 05:49:15
Postat av: Mu

Vilken tur att du har tvättat upp dig så du kommer in i NZ :)



Älskar dig.



kram kram

2009-12-07 @ 22:50:05
Postat av: jipe

hälsa nz fett mkt från oss göttlaborgare du mose=) you're gonna looove it =)pusssss

2009-12-09 @ 20:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0