En helg med Mr. Lou på besök.

Precis kommit hem från träning. Det var hårt. Väldigt hårt. Efter att ha unnat sig lite för mycket under helgen behövdes det ett träningpass för att få bort alla onyttigheter.
Öl och pizza i all ära. Men det har även varit full rulle på aktivitetsfronten . Det blev shopping på Carl Johan på fredagen. Lunch på Oslo City. En sväng nere vid Aker Brygge. Fika på Hard Rock. Biljard och sedan öl på T.G.I Fridays.
På lördagen åkte vi upp till Frognerseteren och Holmenkollen. Vi hade tur med vädret, men helt fel kläder i alla fall där vi vandrade runt i skidspåren.
Vi tog oss sedan tillbaka ner till byn. Mini hade redan kommit. Vi åt pizza, sedan drog jag, Lou och Mini ner till Harrys.
Portugal-Sverige. Stället var fullsatt och vi kom precis i avspark.
 Vi träffade Degen, en gammal goding från Bali. Tillsammans med vår nygamle vän gick vi till Fisk och Vilt. Det sög, precis som namnet. Så vi gick istället och spelade biljard.
Jävligt go kväll.

Söndag var som söndagar oftast brukar vara. Det bankade i huvudet och man var inte riktigt med på banan. Men det hindrade inte mig, Fia och Lou att gå på Blåmarknad. Kände att det inte riktigt var vår melodi, så istället avverkade vi några timmar uppe på taket av Operahuset. Det var gudomligt skönt väder! Med en kaffe i handen i blott t-shirts var söndagen fullbordad. Men vi gav oss inte där...Så vi drog till Majorstua och Bokstavsveien. Åt på BK och vandrade runt i Frognerparken.


"Oj, kolla vad brant" (Jag om barnbacken)


Frognerseteren. 

Fiffi tar bilden...

Jag tar bild på honom.


Lou i skogen


Hurtiga norrmän


Hurtig svensk





Vm-huset utanför Holmenkollen


Holmenkollen under reparation


Så här kommer slutresultatet bli


Oslo på håll...


Med andra ord: En asgo helg.

Moa

Kommentarer
Postat av: Elin

Åh va härligt! sitta i solen på operahuset e ju kanon söndagsgöra! :)

2009-03-30 @ 22:40:18
Postat av: Mu

Oj oj oj, vilka fina bilder, vilken utsikt.



kram kram

2009-03-31 @ 08:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0