'I brist på bröd äter man limpa'

Jag vet inte, men Fia det verkar som att du missförstod mitt recept lite. När jag sa att man kunde mixtra lite som man själv vill, så menade jag inte vad som helst. Den här middagen ska du nog med andra ord inte kalla för wok när du ska ha middagsbjudning för dina vänner.



:)

Moa

Kommentarer
Postat av: Dad

Vad kul att du gillar min mat, kära du! Häromdagen gjorde jag en sydindisk kycklingcurry med mycket av bl a chili, vitlök, koriander och kanel i grädde, och med råris till fick jag en flashback ända till Kerala och Kovalam Beach.



Idag årets hittills varmaste dag, gjorde en köptur i stan i shorts och kortärmat, och det är kul att solen även lyser där ni är.



Nu tar jag på min nya skjorta och åker in på avskedsfest för Kent som ju har börjat jobba i Norge. Kanske kan ni åka hem med honom i slutet av maj?



Superhugs och jätteluv!

2009-04-03 @ 17:00:16
Postat av: Moa till pappa

Det vet du att jag gör, kära far :) Du får gärna bjuda mig på mat när jag kommer hem. Vi kan woka eller grilla, ja! Vilken bra idé. Här är det disigt ute. Solen tittar fram ibland, men inte alls så skönt som jag är säker på att det är hemma i Kalmar. Luv!

2009-04-04 @ 16:06:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0