21

Hur känns det att fylla... 21?
Är inte det den återkommande frågan varje år? Hur känns det? Jag menar, man känner ju inte att man helt plötsligt är ett år äldre på sin födelsedag. Kanske när man fyller 18 eller 20, men även då är det mest för att man vet att det finns en fördel med att fylla år. Man får gå på puben eller gå till systemet. Däremot kan det vara ruskigt kul att fylla år. Och hur känns det? Det känns ju däremot skitkul..För det är ens egen dag, en dag som man blir uppassad på och när man får presenter.



Jag fick en massa grattis när jag vaknade. Sedan blev det frukost och lite jobbsök. Sedan gick jag, Frida och Fia ner till stan. Satte oss på en uterservering på Carl Johan och drack en kopp varm choklad i det fina vädret. Underbart!
Drog oss sedan hem och glodde på en film i väntan på att Mia och Anton skulle komma tillbaka från sverige. Bilen skulle repareras och de skulle även passa på att handla mat! På kvällen kom de hem och vi gjorde tacos. Efter det blev alla utslagna att mättnad och då la vi oss och glodde på en film.

Tack för alla gratulationer.

Kram Moa



Kommentarer
Postat av: Mu

Vad mysigt, dricka varm choklad. Bra att du fick en trevlig dag. kram kram

2008-10-07 @ 13:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0